Trips naar het buitenland

Eifel, Moezel, Hunsrück, Westerwald. Direct over de grens liggen een aantal heerlijke gebieden waar je met je motor de mooiste ritten kunt maken. Daar motorrijden is fantastisch! Maar als je gewend bent aan de vlakke polderwegen van ons land is het wel wennen!

 

Rijden in de bergen betekent veel bochten rijden!

Maar...

  • hoe kies je de juiste positie op een slingerende bergweg?
  • Hoe moet je afremmen als je naar beneden rijdt of juist omhoog?
  • Hoe neem je zo’n scherpe haarspeldbocht zonder om te vallen?
  • Hoe stop en rijd je weg op een schuine helling?

Door te oefenen en kilometers te maken! Dan wordt het rijden in de bergen pas echt leuk!

Onder begeleiding

Mogelijk heb je nog niet zo veel ervaring, dus wat is er dan mooier om dat (eerst) onder begeleiding van een zeer ervaren Motor-Coach te doen? Je krijgt daarbij vele tips die je ook in Nederland goed kunt gebruiken. Ieder jaar organiseer ik daarom tripjes naar het buitenland. Daar kun je echter lekker bochten en heuvels (leren) rijden! 

Hotel met half-pension

Ik bied je aan om, onder mijn begeleiding, met een klein groepje deelnemers te gaan genieten van al dit moois. Dit in een mooie omgeving, in een mooi en goed verzorgd hotel. Daarbij verblijf je (in principe) in een gedeelde 2-persoons kamer. Daarbij is sprake van half pension zodat dus zowel het ontbijt als het avondeten inbegrepen is! 

Ik zorg voor mooie routes: zowel op de heenweg, als de dagen in het het motorgebied waar we naartoe gaan en de terugweg. Navigatie is niet verplicht, maar kan handig zijn. De trips zijn 4 dagen; donderdag t/m zondag. En in die periode kun je volop genieten van het mooie landschap met haar mooie motorwegen. 

Is je interesse gewekt?

Kijk wat er mogelijk is en meld je aan!
Dan rijd jij "binnenkort" ook rond in Sauerland of de Eiffel of ....